A l’univers dels retoladors per a artistes hi ha una marca que sembla brillar més que les altres, però… Per què? T’expliquem les excel·lències i característiques dels retoladors Copic perquè coneguis la diferència i puguis triar el millor quan vagis a comprar retoladors Copic.

Per què els Retoladors Copic són apreciats per professionals creatius, artistes i aficionats per igual?

  • Estàn disponibles en diverses formes, colors i preu per adaptar-se a les necessitats individuals de cada artista.
  • Copic ofereix la gamma de colors més àmplia del mercat: 358 colors diferents i sorprenents, perquè mai trobis a faltar cap to.
  • Tots els retoladors Copic són recarregables i les puntes es poden reemplaçar, el qual els converteix en una eina per a tota la vida i ecològica.
  • Els retoladors Copic són considerats com els retoladors a base d’alcohol de la més alta qualitat al món, perquè són fabricats amb estrictes processos de control de qualitat per garantir la consistència del color dun lot a un altre, any rere any.
  • A més, per ampliar l’espectre a disposició de tots els artistes, també ofereix eines i accessoris relacionats, com ara retoladors calibrats Multiliners, papers específics per a retoladors de primera qualitat o el joc d’aerògraf compatible amb els retoladors Copic.

Els tipus de retoladors de Color Copic:

Copic SKETCH: els preferits dels professionals creatius del món del disseny, la il·lustració i les belles arts.

Recarregable, ergonòmic, ultra mesclable i fabricat amb el grau més alt de tintes a base d’alcohol i colorants formulats per experts.

Doble punta: la punta super-pinzell flexible ideal per ombrejar i difuminar, i la bisellada mitjana per pintar àrees grans o traços de diferents gruixos.
358 colors, la carta de color més àmplia. Les tapes compten amb codis de color per facilitar la identificació i ajudar a planificar les barreges i els esquemes de color de les obres.

Copic CIAO: els preferits dels estudiants i principiants per ser la gamma més econòmica de Copic.

Recarregable, ultra mesclable i amb un disseny rodó més simple amb menor quantitat de tinta, però amb les mateixes puntes i qualitat que els Copic Sketch.

Doble punta: la punta super-pinzell, que és flexible ideal per ombrejar i difuminar, i la bisellada mitjana per pintar àrees grans o traços de diferents gruixos.
180 colors fàcils d aplicar i barrejar. Les tapes dels extrems són segures per als nens i els codis de color es poden trobar al cilindre base del retolador.

Copic CLASSIC (o també anomenats Copic Marker): Els retoladors gràfics originals (llançats el 1987) i els preferits de dissenyadors i arquitectes.

Recarregable, ultra mesclable i amb disseny ergonòmic quadrat. Són els retoladors més personalitzables de Copic perquè compten amb 5 tipus de punta reemplaçables diferents.

Doble punta: La punta bisellada ampla és perfecta per a una gran cobertura sense ratlles, afegir textura o traços de diferents gruixos, i la punta fina no flexible per a detalls precisos.
214 colors adaptats per a dissenyadors professionals. Les tapes compten amb codis de color per facilitar la identificació i ajudar a planificar les barreges i els esquemes de color.

Copic WIDE: El retolador gràfic especialitzat súper ample desenvolupat específicament per a representacions de disseny, fons i cal·ligrafia.

Compta amb una punta súper ampla única de 21 mm que permet cobrir grans àrees en segons. Alhora, les vores esmolades es poden utilitzar per dibuixar línies fines precises i altres efectes de textura. Només es venen Copic Wide buits, per omplir fàcilment amb una tinta Copic Ink del color que es vulgui.

LES TINTES I ELS COLORS CÒPIC: UN ESPECTRE SENSE IGUAL

Des de colors primaris bàsics fins a tons altament especialitzats, Copic ofereix 358 colors: la gamma més àmplia del món per satisfer les necessitats específiques de tots els usuaris.

Per facilitar-ne la identificació s’ha desenvolupat un sistema de codis de colors organitzats en 17 famílies, que es basa en les característiques individuals de: color, saturació i brillantor.

Així, amb una ullada a les xifres sobre la tapa d’un retolador Copic, pots saber ràpidament quin color és: allò pur o matisat (matís), allò intens o apagat (saturació), i allò brillant o fosc (to) que és.

¿QUÉ ES EL COPIC BLENDER?

L’anomenat Copic blender, existent a totes les gammes de Copic, és el Copic nº0. És un retolador ple de tinta transparent a base d’alcohol, que es pot fer servir per a una varietat de propòsits: decolorar/difuminar colors, remullar prèviament el paper o afegir reflexos en àrees que ja estan acolorides i, com a esborrany, ajudar a eliminar qualsevol taca de tinta o petits errors.

EL SECRET DELS RETOLADORS QUE DUREN TOTA LA VIDA. CÒPIC: LA SOSTENIBILITAT

La qualitat, la longevitat i la sostenibilitat han estat part de l’ADN de Copic des del seu llançament el 1987.

El que fa que els retoladors Copic siguin sostenibles i durin tota la vida és el fet que quan es gasta un retolador, no es llença! s’omplen fàcilment amb les tintes Copic Ink i es reemplacen les puntes gastades per unes noves.