Hi ha una novetat al món dels retoladors Faber Castell, es tracta del primer retolador creatiu de la gamma Creative Studio que és aquarel·lable i disposa de dues puntes diferents.

Les dues puntes de Goldfaber i les seves qualitats

Rotuladores Faber Castell Goldfaber

Els retoladors Faber Castell Goldfaber Aqua Dual Marker tenen dues puntes: una punta de metall de 0,4 mm d’amplada adequada per a detalls, contorns, escriptura i línies fines, i una punta pinzell, suau i flexible per dibuixar i pintar.

Gràcies a la combinació de les dues puntes, ens trobem amb un retolador versàtil perfecte per lettering, còmic, pintar i disenyar.

Més característiques que distingeixen Goldfaber Aqua Dual Marker

La seva tinta, a més d’inodora i de PH neutre, és de base aigua i totalment rentable. Per aquesta raó el seu pigment es pot dissoldre amb aigua i fer servir com una aquarel·la sense que amb prou feines es notin marques de la capa prèviament pintada amb retolador. Podrem aconseguir un acabat pictòric, fer degradats, etc. Per això és important tenir en compte que el paper sigui adequat, o no aconseguirem treure tot el partit a Goldfaber.

Els retoladors Goldfaber estan compromesos amb la sostenibilitat: Tant el seu cos com les caputxes estan realitzats en plàstic 100% reciclat. A més, la seva caixa és de cartró ecològic fabricat a partir de paper reciclat. L’objectiu de Faber Castell és protegir el medi ambient sense renunciar al disseny.

Disposa d’una preciosa gamma de 60 colors vibrants.

Els retoladors Faber Castell Goldfaber permeten realitzar una àmplia varietat de tècniques.

Gràcies a la seva propietat aquarel·lable, podem utilitzar els retoladors Goldfaber directament o escampar la tinta amb un pinzell mullat per aconseguir un efecte d’ aiguada. Com que els seus colors són molt vibrants y saturats, podrem jugar amb l’aigua sense por a perdre el color i omplir una àmplia superfície utilitzant poca tinta. A més, resulten molt fàcils de mesclar i degradar.

Amb la seva punta fina podem dibuixar línies més o menys gruixudes segons la pressió que apliquem i la inclinació del retolador. També podem fer detalls i escriptura.

Gràcies a la flexibilitat de la seva punta pinzell, també podrem realitzar línies més o menys fines i treballar de manera similar a un pinzell, aconseguint un efecte més natural del traç i moltes més possibilitats a l’hora de dibuixar.

Goldfaber Aqua Dual Markers

En conclusió, gràcies a la versatilitat de les seves dues puntes i la seva solubilitat en aigua, podem treballar únicament amb els retoladors Goldfaber i aconseguir un efecte de tècnica mixta. Per experimentar amb més materials, et recomanem mesclar-los amb els llapis Goldfaber de Faber Castell.

¿Vols provar aquests retoladors Faber Castell Goldfaber gratuïtament?

Els propers dijous 27 d’octubre i divendre 4 de novembre per la tarda (a partir de les 17:15) a Via Augusta, tindrem a @ariadnasimoart (Ariadna Simó) a la botiga, pintant i ensenyant-nos totes les tècniques amb els Goldfaber Dual Marker.

¡Vine a pintar i provar totes les tècniques amb Adriana Simó!

¡A més hi ha un estoig amb 18 retoladors per sortejar! Serà entre els que vinguin a pintar i ho publiquin a les seves xarxes, seguint i etiquetant a @vpierabellasartes i @fabercastellspain!


Per saber quins tipus de retoladors existeixen, i conèixer altres retoladors de base aigua, et recomanem aquests articles del nostre blog: