Bloc de la Botiga de Belles Arts Piera

Directe de Dawn Emerson amb pastels PanPastel a Barcelona.

Una oportunitat única de veure treballar en directe Dawn Emerson i aprendre un munt de tècniques amb PanPastel!

Dawn Emerson al seu estudi
Dawn Emerson al seu estudi.

Els propers dijous 12 i 19 de maig, a les botigues de Vicenç Piera Belles Arts, podrem gaudir de l’artista americana Dawn Emerson pintant en directe amb els pastels PanPastel.

Les dues demostracions de pastels PanPastel seràn:
Dijous 12 de maig a les 18:00h al carrer Corsega, 298 de Barcelona
Dijous 19 de maig a les 18:00h al carrer Via Augusta, 161 de Barcelona

La Dawn Emerson és famosa pel seu ús dels pastels PanPastel amb tècniques mixtes, ja que els combina amb llapis, oli a l’aigua, gouache, gesso, etc. Tal com ella mateixa explica: gaudeix manipulant la textura visual, lespai i el color, i els pastels PanPastel són perfectes per fer-ho.

Amb els pastels PanPastel, la Dawn pot crear transparències i degradats amb poca quantitat de pigment, fent emergir imatges de textures abstractes úniques. La seva passió per aquesta tècnica l’ha portat a tenir el seu propi set de PanPastel:
un set molt complet amb 40 colors i les seves eines sofft preferides, el qual podeu veure i comprar aquí.

Set de 40 PanPastel i eines Sofft de Dawn Emerson
Set de 40 PanPastel col·lecció Dawn Emerson

No coneixes els pastels PanPastel? T’ho expliquem!

Els PanPastel són una versió redissenyada dels colors pastel de tota la vida. El PanPastel és un pastel ultrasuau altament pigmentat, que no té la clàssica forma de barreta, sinó que es presenta en un nou i únic format de pot. Aquest format canvia completament la forma de fer servir uns pastels. No pintarem directament amb una barra sobre el paper com amb totes les tècniques seques, sinó que treballarem amb esponges, espàtules, dits o altres eines, com en les tècniques humides.

Troba i compra PASTELS PanPastel a vpiera.com

Les eines específicament creades per utilitzar amb PanPastel s’anomenen eines Sofft, es tracta d’espàtules i esponges amb una forma i mida perfectes per aplicar els colors PanPastel. Aquests s’inclouen en comprar sets de la marca, però també es poden adquirir per separat.

Troba i compra eines SOFFT PanPastel a vpiera.com

Totes les CAIXES I SETS de PanPastel a vpiera.com

Veient com pinta la Dawn anirem més enllà de pintar amb PanPastel!

La Dawn és única ensenyant a altres artistes a utilitzar les seves tècniques preferides. A la demo aprendrem a experimentar amb molts materials per trobar noves tècniques i textures, i així poder crear treballs expressius, suggestius i poètics.

Per això, si t’agradaria aprendre i conèixer totes les múltiples possibilitats dels pastels PanPastel, no et pots perdre les demostracions de la Dawn que tindran lloc en les dates següents:

Dijous 12 de maig a les 18:00h al carrer Corsega, 298 de Barcelona

Dijous 19 de maig a les 18:00h al carrer Via Augusta, 161 de Barcelona

et post interessar: Com llegir els dígits de la tapa dels teus Copic

1 comentari

  1. Elmikaker

    Vindré el Dijous 12 de maig a les 18:00h al carrer Còrsega, 298 de Barcelona per conèixer a la Dawn Emerson i la seva proposta. Agraït. No seria millor fer inscripció, resumint, fer pagar un preu testimonial (2€ per exemple), i donar la recaptació a una ONG benèfica, artística, cultural, etc.? Duran la pandemia hem aprés molt de seguretat, ordre, etc. i a mí, particularment, no m’agradaria perdre-ho. Salutacions cordials. Elmikaker.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Belles Arts Piera és una empresa familiar fundada l'any 1941, especialitzats en la venda de materials per a manualitats i belles arts. Disposem de 6 botigues físiques i una botiga en línia www.vpiera.com

© 2024 VPiera

Amunt ↑