GOLDEN Iridescent Acrylic Colors:

golden iridescent acrylics

Utilitzats per sí mateixos o amb altres colors, gels i mediums desenvolupen acabats metàl·lics resistents al envelliment i la llum. El color Iridescent pearl es considera molt útil, ja que, al barrejar-lo amb altres colors crea efectes nacrats. Tots els productes GOLDEN Mika Flake contenen partícules més grans que produèixen superfícies metàl·liques amb més textura. Tant el Iridescent Stainless Steel com Micaceous Iron Oxide són pintures que contenen pigments metàl·lics molt reflectants.

GOLDEN Interference Acrylic Colors:

open interference acrylic

Aquesta gamma té la característica de produïr “reflexes” únics quan es desde diferents angles. Donen reflexes que oscil·len entre un color opac brillant i el seu complementari. Sobre superfícies blanques o més pàl·lides, el color és més sutil i l’efecte del reflex es fa més visible. Ssobre superfícies negres o més fosques, el color és més visible i l’efecte del reflex menys dramàtic.

El fet d’afegir una petita quantitat de pigment negre als colors d’interferència produèix efectes més profunds. Es poden combinar amb GOLDEN gels (gloss) i Fluid Acrylics per crear una varietat infinita de colors i efectes

Per a llegir més sobre les Pintures Acríliques ESPECIALITZADES de GOLDEN feu click en aquest enllàç: https://blog.vpiera.com/blog/2014/01/27/golden-pintures-acriliques-especialitzades-segona-part/

Per a comprar aquests productes visiteu la nostra botiga on-line:

http://www.vpiera.com/ca/cataleg:Cos/0/belles-arts/acrilics/golden-interference

http://www.vpiera.com/ca/cataleg:Cos/0/belles-arts/acrilics/golden-iridiscent