Les pintures OPEN Acrylics de GOLDEN són molt diferents de les altres pintures acríliques del mercat. Dissenyades amb un conjunt únic de característiques folgades de treball, les pintures OPEN Acrylics estenen dramàticament la gamma de tècniques disponibles als artistes que prefereixen utilitzar pintures acríliques.

  • Ofereixen una sensació única com la de cap altra pintura.
  • Es mantenen humides molt més temps.
  • Expandeixen els límits de les pintures acríliques.

productshot

Les pintures OPEN Acrylics de GOLDEN es mantenen humides molt més temps que qualsevol altra pintura acrílica i són resistents a la producció de nata sobre la paleta durant llargues sessions de pintura. La capacitat del temps de treball varia segons el gruix del material aplicat. Aplicacions de capes primes són enganxoses permetent l’aplicació i barreja de capes addicionals. Aplicacions més espesses permeten treballar amb elles durant hores. Pel · lícules de més de 1/16 de polzada s’assequen EXTREMADAMENT poc a poc. Per tècniques de impasto, suggerim barrejar aquestes pintures amb GOLDEN Acrylics i Gel Mediums d’assecat més ràpid.

Característiques úniques i extenses de treball

Les pintures OPEN Acrylics de GOLDEN ofereixen característiques de treball úniques i extraordinàriament extenses que faciliten la barreja, el reblaniment, el matisat, el envernissat i el detall fi.

Les propietats úniques de OPEN Acrylics permeten l’ús de raspalls de fibres naturals en una àmplia gamma de tècniques, fins i tot retrats, pintures a l’aire lliure, monoimpresos, i estampats serigràfics.

OPEN_Jar_Tube_CMYK

2 mitjos & 1 additiu per obtenir un control màxim

Utilitza els mitjans i dissolvents de OPEN Acrylics per mantenir el temps de treball màxim d’aquestes pintures. Recomanem utilitzar OPEN Acrylic Gel (Brillant o Gloss) per ajustar la intensitat i translucència del color i mantenir al mateix temps la consistència del mateix. OPEN Acrylic Medium (Brillant o Gloss) s’ha formulat amb menys viscositat per obtenir una barreja més fluida i de major flux. El diluent OPEN Thinner no conté adhesius i s’utilitza per mantenir i ajustar les característiques del treball de les pintures sobre la paleta, sense haver d’usar rosades d’aigua ni paletes humectants.

mediums

Compatible amb els altres productes GOLDEN

Per produir una gamma d’opcions de treball inigualable, OPEN Acrylics es poden barrejar amb Acrylics i Gels de GOLDEN per canviar l’opacitat o alterar la consistència de la pintura, accelerant l’assecat i escurçant el temps de treball de forma proporcional. No obstant això, no recomanem l’aplicació de productes d’assecat ràpid sobre capes humides de OPEN Acrylics.

Poden comprar aquests productes a la nostra botiga online:

http://www.vpiera.com/es/cataleg:Cos/0/bellas-artes/acrilicos/golden-open-60-ml-

http://www.vpiera.com/es/cataleg:Cos/0/bellas-artes/acrilicos/golden-open-236-ml-

http://www.vpiera.com/es/cataleg:Cos/0/bellas-artes/acrilicos/golden-open-gel—medium