GOLDEN Fluorescent Acrylic Colors:

Fluor2

Són pintures intenses i brillants produïdes per colors tenyits rodejats per una capa de polímetre. Degut a què els colors Fluorescents són tan transparents, es pot aconseguir una millor intensitat treballant-los sobre una superfície blanca i lluminosa.

Els colors Fluorescents no són resistents a la llum. Si es desitja una permanència major, es recomana utilitzar el barnís GOLDEN MSA amb UVLS (estabilitzadors de llum ultraviolada), encara que l’ús d’aquest, tendeix a eliminar la “lluminositat” fluorescent sota la llum fosca:

 

GOLDEN Phosphorescent Green:

PhosphorescentGreen

És un mitjà acrílic de base aigua que es pot aplicar sobre diverses superfícies. L’únic pigment utilitzat en aquesta fórmula està caracteritzat per la seva habilitat d’absorbir i emmagatzemar la llum natural i artificial.

Quan es treu la font de llum (quan s’apaguen els llums o es col·loca l’objecte pintat en un espai obscur), l’objecte emet una lluminositat verd brillant durant uns 15 minuts. La lluminositat desapareix gradualment a mesura que es dissipa l’energia lluminosa emmagatzemada.

 

 

Per a comprar aquests productes visiteu la nostra botiga on-line:

http://www.vpiera.com/ca/cataleg:Cos/0/belles-arts/acrilics/golden-fluorescent

http://www.vpiera.com/ca/cataleg:Cos/0/belles-arts/acrilics/golden-fosforescent

Per a llegir més sobre les Pintures Acríliques ESPECIALITZADES de GOLDEN feu click en aquest enllàç: https://blog.vpiera.com/blog/2014/01/24/golden-pintures-acriliques-especialtzades/