No volíem deixar d’ensenyar-vos la nova gama de colors 2015 de Fleur Paint que vam descobrir a la Fira de Frankfurt, la Creative world de principis de febrer. La veritat és que ens fascinen. Els roses, els blaus, els grisos, els grocs… I sobretot el color de l’any el “Trendsetter Blue”. Una barreja de blaus amb grisos mats i amb un efecte pissarra que enamora.

Han ampliat la gama de productes per tal que realitzeu a casa vostra, tots els treballs manuals que us imagineu:

Tenen dues ceres noves, una de blanca per a les veladures i una de betum per a envellir.

Un dels productes que més va agradar va ser la línia d’òxids compostos per un pas 1 i un  pas 2 que provoquen entre si una reacció d’aspecte òxid.

Podeu fer caixes, safates, plats amb el motiu que vulgueu amb el “Fleur transfer”, que permet transferir una imatge impresa (impressora digital) sobre qualsevol suport o superfície.

Fins i tot podeu convertir una paret ja pintada en una pissarra gràcies a “Fleur pissarra transparent”. Ideal perquè els nens puguin jugar i expressar la seva creativitat.

I us imagineu les parets del vostre bany pintades amb aquests colors preciosos? Amb “Fleur Resina” ara es poden pintar terres i rajoles que té tres colors bicomponents que faciliten aquestes tasques.

La veritat és que amb tanta oferta, no sabria per on començar.

Ens agradaria que ens enviéssiu fotos amb els vostres treballs i així poder-los publicar a facebook.

Gràcies per llegir-nos i fins al proper post!

Vicenç Piera - vpiera.com

Vicenç Piera - vpiera.com Vicenç Piera - vpiera.com Vicenç Piera - vpiera.com Vicenç Piera - vpiera.com Vicenç Piera - vpiera.com Vicenç Piera - vpiera.com Vicenç Piera - vpiera.com Vicenç Piera - vpiera.com