Aquesta gamma de gessos i bases ofereix als artistes diferents maneres de preparar els suports per les seves obres amb pintures acríliques i/o altres tècniques com la pintura a l’oli, el carbó, el pastel, les acuarel·les i impressions de tinta.

946 In Store Display

Gesso i Black Gesso:

gessos

Aquests són fons líquids preparats per a utilitzar sobre superfícies pictòriques tradicionals. Són flexibles i es poden aplicar en capes fines per aconseguir una gran varietat de superfícies amb textura.

Sandable Hard Gesso: 

3551-6_SndblHrdGss_HiRes

Aquesta és una fórmula acrílica amb un alt nivell de diòxid de titani, carbonat de calci i talc que produeix una superfície llisa i uniforme, fàcil de llimar.

Absorbent ground:

Golden Absorbent Ground

Aquest és un medi líquid per a revestir, que a l’assecar-se esdevé una superfície porosa semblant al paper, aconseguint efectes de tint i aquarel·la sobre el mateix llenç.

Acrylic Ground For Pastels:

Acrylic Grnd02

Aquest s’utilitza per a la preparació del llenç i altres suports per a pastels. Proporciona una textura semblant a la del paper dissenyat per a tècniques com el pastel i el carbó. Per a augmentar la textura granulada s’hi pot afegit Golden Fine o Coarse Plumice Gel, per a produir un fons de color que es barregi amb l’acrílic.

Silverpoint / Drawing Ground:

Silverpoint01

És una base que s’ha dissenyat com a preparació per aconseguir línies fines i molt detallades sobre un fons permanent, flexible i resistent a la llum. És ideal per a utilitzar amb puntes o agulles metàl·liques.

Golden Digital Grounds:

Aquestes són bases que converteixen quasi totes les superfícies relativament llises en una capacitada per a imprimir amb tinta, proporcionant el control i l’oportunitat de crear textures i superfícies de qualsevol escala i conformació.

Digital Ground White (Mate):

Aquest és un revestiment blanc i receptiu, apropiat per a usar-lo amb impressores de tinta. És un producte ideal per a artistes que comencen a explorar els llenguatges digitals, ja que, amb aquest, es poden cobrir una gran varietat de superfícies tan poroses com no.

 Digital Ground Clear (Brillante):

És un revestiment transparent, receptiu a la tinta per a utilitzar amb impressores de tinta, apropiat per a cobrir la majoria de superfícies poroses quan es vol aconseguir claredat per a veure els materials subjacents.

Digital Ground for Non-Porous Surfaces:

Aquest és un revestiment transparent brillant i receptiu a la tinta per a utilitzar amb impressores de tinta, apropiat per a revestir superfícies NO poroses, com plàstics i metalls.

Per a comprar aquests productes poden visitar la nostra botiga on-line:

http://www.vpiera.com/ca/cataleg:Cos/0/belles-arts/auxiliars/gesso