QUI SOM?

Belles Arts Piera és una empresa familiar fundada en l’any 1941, que disposa d’una xarxa d’establiments comercials propis.

Estem especialitzats en la venda de materials per Artistes, dibuixants, il·lustradors, dissenyadors, creadors, arquitectes, oficines, etc.

Venem al detall, al major i exportem a la resta del mon. Donem servei a particulars, professionals, escoles, pymes, grans empreses, organismes oficials, Administració Pública, etc., disposant de catàlegs totalment gratuïts per als nostres clients (catàlegs de material d’oficina, informàtica, belles arts, grafisme, escriptura i regals.)

Tenim de més de 50.000 articles en stock permanent. Disposem de servei diari d’enviament a domicili. Ports pagats a Barcelona ciutat a partir de 60.00 €, a la resta de poblacions de la península i Balears, ports pagats a partir de 75,00 € i per Canàries, Ceuta, Melilla, Andorra i Portugal ports a pagar en destinació.

Belles Arts Piera és membre de:

Dalbe: Agrupació Europea d’establiments de Belles Arts i central de compres amb un magatzem propi de 10.000 m2.
Sett Grup Ofiice: Agrupació de papereries tècniques associades, membre de BPGI, que és una central de compres de grups internacionals.
Namta: National Art Materials Trade Association.

Belles Arts Piera disposa de:

• Establiment comercial al carrer Còrsega de Barcelona: Belles Arts, disseny gràfic i consumibles d’informàtica.

• Establiment comercial en la Via Augusta de Barcelona: Belles Arts, disseny gràfic, consumibles d’informàtica, manualitats, papereria, escriptura,regals i emmarcació.

• Establiment comercial en la Facultat de Belles Arts, Pau Gargallo de Barcelona: Belles Arts

• Establiment comercial en el carrer Torrent de la Bomba de Sant Cugat del Vallès: Belles Arts, disseny gràfic, papereria i emmarcació.

• Magatzem central al carrer Trajà de Barcelona

Share Button

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *