Els retoladors COPIC són una de les millors gammes de base alcohol que hi ha al mercat, es tracta d’un producte d’una excel·lent qualitat tant en el material del propi retolador com a la tinta del mateix. Es tracta d’uns retoladors totalment RECARREGABLES , es poden canviar les puntes i recarregar les tintes.

COPIC MARKER : L’ORIGINAL

rouladors copic El seu sistema professional va ser dissenyat fins l’últim detall, en l’interès de l’usuari, que vulgui treballar amb un marcador sense concessions. Les seves característiques més destacables són: – El marcador té una forma quadrada amb vores suaus i arrodonits. Pot sostenir còmodament a la mà i permet un maneig exacte i control. La seva forma impedeix que pugui rodar accidentalment de la taula. – La codificació sistemàtica amb lletres i números en ambdós costats de les tapes de colors simplifica la identificació del color. – El COPIC està equipat amb un tascó d’àmplia forma i una punta fina. Hi ha 7 puntes intercanviables alternatives que ja estan disponibles per a diverses tasques.

Per comprar aquest producte poden visitar la nostra botiga online: http://www.vpiera.com/ca/cataleg:Cos/0/grafic/retolador/

També cal destacar una Novetat de Copic, i es que han millorat un dels seus productes, el OPAQUE WHITE.

Copic opac white

És una tinta blanca opaca amb base d’aigua que s’utilitza per donar brillantors i llums o per retocar els nostres dibuixos fets amb retoladors Copic. Aquesta tinta ve en un petit pot de 30cc, s’aplica sobre el paper amb pinzell i es neteja fàcilment amb aigua.

La Novetat és que ara l’envàs enlloc de tenir un simple tap compta amb un pinzell incorporat de punta molt fina. Aquesta permet ultilitzar el producte amb més precisió i accentuar més les zones concretes.

1900090_803340296346436_54612831_n (1)   Pròximament als nostres establiments Vicenç Piera i a la botiga on-line: http://www.vpiera.com/ca/producte:Cos/1/grafic/retolador/copic-accessoris/copic-blanc-cobrent-opaca/26188